Доставка и плащане– BUSHMAN

Доставка и плащане

В съответствие със своите ценности BUSHMAN се ангажира да рециклира опаковъчните материали, така че не използва чисто нови опаковки за дрехи и аксесоари. Така че, ако вашата тениска или сако пристигне в найлонова торбичка, която не е напълно полирана, повярвайте ни, направихме всичко това в името на природата. Опаковката за многократна употреба също е чиста и не нарушава качеството на доставената стока.

Ако направите покупка на стойност поне 19 364 унгарски форинта, ние доставяме всичко до дома ви безплатно.

Packeta (DPD, Унгарски пощи)

Стоката ще бъде доставена в рамките на четири работни дни след изпращането.

Можете да платите предварително само по банков път, банкова карта (Stripe), PayPal или наложен платеж при получаване на стоката. Таксата за доставка за всички методи на плащане е 1743 унгарски форинта.

Изпращаме ви доклад за състоянието на доставката по имейл и SMS, където имате възможност да промените начина на доставка.

Връщането на стоки чрез Packeta е лесно. Опаковайте стоките, занесете пакета до произволен пункт за доставка на Packeta и кажете на оператора нашия идентификационен код 

ПРИЕМАНЕ НА ДОСТАВКАТА

Рекламации поради механични повреди: с подписването на товарителницата клиентът се задължава да приеме стоката и потвърждава, че е пристигнала без механични повреди. В случай на повреда на опаковката, препоръчваме да не приемате пратката, да подадете рекламация в рамките на 24 часа или да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на service.en@bushman.eu.

 

КОШНИЦА (0)

Кошницата е празна.