Смяна при грешен размер– BUSHMAN

 

Обмяна на стоки за друг размер в рамките на 14 дни след доставката

Ако желаете да смените размера на дрехите, които сте поръчали, изпратете стоките обратно на нашия адрес: Bushman s.r.o., Benešovská 75, 257 22 Nespeky - Městečko, Чешка република или донесете дрехите в който и да е магазин на марката BUSHMAN. Върху формуляра, който можете да изтеглите оттук моля, посочете стоките, които желаете да замените, както и желаните нови стоки, тоест новия размер. Обикновено обработваме заявките в рамките на седмица след получаването им, но не по-късно от 14 дни.

Заявка за смяна може да се подаде в рамките на 14 дни след получаването на стоките от първоначалната поръчка. Стоки, изпратени за смяна след този период, може да не бъдат взети предвид от доставчика и стоките може да бъдат върнати на клиента на негов разход.

Стоките, които ни изпращате за смяна, трябва да са НЕПОВРЕДЕНИ, НОСЕНИ, НЕПРАНИ, СГЪНАТИ И ПЪЛНИ. Моля, уверете се, че са в оригинално състояние, не замърсени, не прегънати и правилно сгънати. Само стоки, върнати по този начин, могат да бъдат полезни и за други хора!

Възстановяване на сума в рамките на 14 дни след доставката

Ако стоките не отговарят на вашите очаквания и не сте избрали друга алтернатива за тях (вижте процедурата по-горе), изпратете стоките обратно на нашия адрес: Bushman s.r.o., Benešovská 75, 257 22 Nespeky - Městečko, Чешка република или ги предайте в който и да е магазин на марката BUSHMAN. Върху формуляра, който можете да изтеглите оттук, моля, отметнете опцията "Връщане на стоки в рамките на 14 дни" и посочете номера на вашата банкова сметка, на която ще ви бъде възстановена сумата. Стоките трябва да бъдат изпратени в оригинална опаковка, добре опаковани. Приложете оригиналната фактура и тази форма (попълнена от другата страна). Ако връщате само част от стоките от фактурата, приложете копие на фактурата и запазете оригинала. Изпратете пратката Със застраховка (във ваш интерес). Не я изпращайте с препоръчана пощенска пратка или наложен платеж, ние няма да приемем наложен платеж. Възстановяването на сумата ще се извърши в рамките на законния срок от 14 дни, въпреки че обикновено плащаме веднага или в рамките на седмица.

В съответствие с разпоредбите на § 1829 и следващите от Гражданския кодекс, имате право да се откажете от договора в рамките на 14 дни от получаването на стоките. Стоките трябва да бъдат НЕПОВРЕДЕНИ, НЕ НОСЕНИ, НЕПРАНИ, СГЪНАТИ И ПЪЛНИ. Стоки, изпратени след този период, може да не бъдат взети предвид от доставчика и стоките може да бъдат върнати на клиента за негова сметка.

 

КОШНИЦА (0)

Кошницата е празна.