Петр Хулец, главен изпълнителен директор: Защо нося BUSHMAN?

Петр Хулец, главен изпълнителен директор: Защо нося BUSHMAN?

  • - Filip Matějka
Петр Хулец, главен изпълнителен директор: Защо нося BUSHMAN?

Когато Петър пое въображаемия щурвал на ковчега на БУШМАН, той беше в трудна позиция. Озова се в сравнително спокойни води, но знаеше, че трябва малко да раздвижи застоялата вода, за да напредне. Скоро след това дойде вълната, много по-силна и по-безмилостна, отколкото всеки от нас би могъл да очаква. Covid-19 се отрази и на нас, но успяхме да запазим курса, което е огромна заслуга на Петер, нашия умен кормчия. Освен това получихме допълнителен резен....


Какво цените най-много в марката BUSHMAN?
Първо, че не играе игри. Той е автентичен, базиран на реални ценности.“

Какво правихте преди Бушман?
Направих много неща, от преподаване на английски и физическо възпитание, през логистични позиции, до организатор на международни конгреси до ръководене на хуманитарна мисия в Чечня. Всеки от различните ми видове работа разшири хоризонтите ми и ме тласна малко по-напред по моя път.

Кога се чувствате най-много „бушман“?
По принцип всеки ден, защото наистина се идентифицирам с марката. Но се почувствах като истински бушмен тази година, на експедиционна ваканция. Бяхме на сафари с жена ми и двете ми дъщери. Беше страхотно приключение!

Ако трябва да изберете само едно място в света, кое би било то?
Пътувам по света от 50 години, така че е много трудно да избера само едно място. Нова Зеландия много ми допадна на сърцето, успях да я обиколя почти цялата за 3 месеца. Горещо препоръчвам Перу и Боливия, които са красиви не само заради естествената си среда, но и заради културата си. Тук наистина се усеща една особена атмосфера, която не може да се опише. Интересното е, че усещам ароматите на отделни страни, всяка от тях има свой уникален аромат. 😊.

Какво е BUSHMAN в изречение?
Верен спътник в случай на лошо време, „приятел в дъжда“ – просто различен, стилен, практичен и автентичен.

Какво обичам да нося и защо...

Обикновено нося повечето ризи BUSHMAN самостоятелно, като обръщам особено внимание на материала, от който са изработени и дебелината им, защото за мен е много важно какво е в пряк контакт с кожата ми. За разлика от тях нося Fiordland като горен слой, където е подходящо, той напълно замества пуловера ми. Нося я разкопчана, за да ми се вижда ризата отдолу. За мен е много важно да съчетая цвета и десена на тениската и ризата така, че да са в хармония. Ризата е плътна и топла, затова я ползвам в по-студените периоди.Не замества зимно яке или топъл зимен пуловер.

ОПИТАЙТЕ: нашата дебела и топла риза DARACK

• Ботуши EXPEDITION

Те са невероятно гъвкави! Мога да ги нося почти навсякъде и с всичко. Лятото дори не го връзвам, само стъпвам вътре и стягам връзките. Този ботуш е идеалният избор за тези, които обичат да пътуват много. Голямото им предимство е, че са отлично вентилирани, въпреки че са модели на висок ток, краката не се потят в тях. Освен това са толкова удобни, че се чувствате все едно сте с чехли на краката 😊.

Трябва да призная; Аз не съм тип шапка. Но Busman без шапка не е истински Busman, нали? Взех си кожена шапка Breezy с мрежести части за пътуването ми до Танзания. Никога не съм носила нещо толкова практично, удобно и красиво едновременно. Осигуряваше сянка през цялото време и беше много проветриво - така че главата ми не се потеше под него.

ОПИТАЙТЕ СЪЩО ТОВА: BUSHMAN шапки с история
 

Основна истина: бъчвата е истинският чорап, истински! Когато ходите по чорапи цял ден, понякога дори дни подред, наистина оценявате чорапите, които не се движат на краката ви, не се мачкат и запазват формата си през цялото време. В същото време те не са стегнати, те са достатъчно гъвкави... и издържат дълго време (все пак трябва да сме устойчиви, не искаме и чорапи, които свършват в боклука след труден преход ).

  • Тактическата раница JABARI

Тази раница е оборудвана с всичко! Всеки джоб има своя функция, всяка катарама има своя причина. За обиколка през уикенда, лесно пътуване или редовно пътуване, това е просто фантастично. Раницата разполага с две големи вътрешни отделения, два външни джоба за дребни предмети и неща, които трябва да са лесно достъпни, както и джоб за документи или лаптоп. Вграденият дъждобран е разположен в долната част, така че нещата остават сухи дори при силен дъжд. Да, тази раница е пътувала из Африка с мен, така че знам, че е надеждна и се носи невероятно добре!

ОПИТАЙТЕ: също чанти и раници BUSHMAN

Абсолютна BUSHMAN класика. Купих един за първи път през 1999 г., за пътуване до Перу и Боливия. Когато е топло, разкопчавам крачолите на панталоните и вечер ги прибирам. Фантастично, нали? Освен това има страхотни джобове отстрани за най-необходимото... друго не ми трябва. Благодарение на непрекъснатото развитие на тъканта, ние укрепихме долната част и джобовете също станаха неразрушими.

ОПИТАЙТЕ: също носни кърпички BUSHMAN

  • Преходно яке TAMBO

Ние правим това яке от много време, преди беше известно като Ontario. В допълнение към използването на най-модерните материали с Tambo, ние преминахме към висок клас YKK цип, който вече позволява качулката да бъде разкопчана. Въпреки че е предвидено като преходно яке, го нося целогодишно. Не е "натъпкан" с мембрани, но е по-удобен, а и диша. В допълнение, благодарение на хубавата си, мека памучна подплата, може да се носи и директно върху риза с къс ръкав. Джобовете ми позволяват вече да не нося куфарче или друг ръчен багаж.
Просто е различно — проклет бушман!

Наистина харесвам този тип тениска: Henley. Това е нещо като комбинация от по-елегантна официална тениска и нормална, базова тениска. Въпреки това запазва характерния си мъжки стил. Нося го и в офиса и на извънградски пътувания. Имам няколко цвята, които се комбинират много добре с гардероба ми. 100% памук със специален органичен лак, отлично парче за целодневно носене. Наистина е супер удобно!

ОПИТАЙТЕ: Също и тениски BUSHMAN Henley


КОШНИЦА (0)

Кошницата е празна.